Ekzaminime

Mirësevini në Med Laborator

Med Laborator Tirana ofron:

Ekzaminime laboratorike

Konsulta të ekzaminimeve laboratorike nga mjeku specialist.

Laboratori ynë drejtohet nga Prof.As.Majlinda Kokici, mjeke laboratori me mbi 20 vjet eksperiencë në fushën e sëmundjeve infektive dhe përbehet nga një staf mjekësh dhe teknikësh të lartë laboratori të përkushtuar dhe me experiencë.

Shërbime tona

Laboratori ynë kryen një gamë të gjerë analizash gjaku, urine dhe të lëngjeve të tjera biologjike ku përfshihen:

Ekzaminime hematologjike

Laboratori yne kryen analiza rutine dhe te specializuara te gjakut periferik (hemograma) dhe central (miellograma) per zbulimin e hershem te semundjeve te gjakut dhe semundjeve infektive.

Lexo më shumë

Biokimike

Laboratori ynë kryen analiza biokimike rutine dhe të specializuara të gjakut, lëngjeve biologjike dhe urinës në ndihmë të diagnozës së shpejtë dhe të saktë të pacientëve.

Lexo më shumë

Imunologjike

Laboratori ynë kryen analiza imunologjike të specializuara në ndihmë të diagnozës së shpejtë dhe të saktë të pacientëve.

Lexo më shumë

Hormonale

Laboratori yne kryen matjen e hormoneve ne gjak  dhe urine ne ndihme te diagnoses se shpejte dhe te sakte te pacienteve.

Lexo më shumë

Serologjike

Laboratori ynë kryen analiza serologjike rutine dhe  të specializuara të gjakut dhe lëngjeve të tjera biologjike për zbulimin e hershëm të sëmundjeve infektive.

Lexo më shumë

Ekzaminime te koagulimit

Laboratori ynë kryen analiza rutine dhe të specializuara të koagulimit të gjakut në ndihmë të diagnozës së shpejtë dhe të saktë të pacienteve të dyshuar.

Lexo më shumë

Analiza të sakta me aparate
të teknologjisë së fundit

Ne e ofrojmë shërbimin në një ambjent të përshtatshëm për shërbime mjekësore ndaj pacientit.
Ne operojmë me fjalën e fundit të teknologjisë me aparatura dhe reagente SIEMENS me sistem automatik që ofrojnë saktësi dhe shpejtësi në kryerjen e analizave.

0
Lloje analizash
0
Vite Eksperiencë
0
%
Rezultate të Sigurta

Laborator i Standartizuar

Ne operojmë me fjalën e fundit të teknologjisë, me aparatura dhe reagentë SIEMENS me system automatik.