Serologjike

Teste Serologjike

Percaktimi I antikorpeve te klases IgM, IgA dhe IgG eshte metoda e zgjedhur per te gjetur shkaktarin e mundshem ne semundjet infektive si Mononukleoza infektive, Toksoplazmoza, Leishmanioza, Hepatitis A, B dhe C, Borrelioza, Leptospiroza, infeksioni nga HIV, Herpes Simplex, Herpes Zoster, Rubeola, Toxocara, Fruthi etj.

Disa nga testet Serologjike

 • VCA IgM, IgG
 • Toxoplasma IgM, IgG
 • CMV IgM, IgG
 • Leishmania IgG
 • Leptospira IgM, IgG
 • HBsAg, Anti HBcIgM, Anti HBc IgG, Anti HBS, HBeAg/Anti HBe
 • Anti HCV
 • Anti HDV
 • HIV AG/Ab
 • Herpes Simplex I dhe II IgM, IgG
 • Borrelia IgM, IgG
 • Rubeola IgM, IgG etj

Stat Fax 4200

Stat Fax 4200 eshte aparat Elisa me sistem te hapur qe perdoret ne laboratorin tone per matjen dhe kalkulimin e rezultateve te antitrupave (Ig) si Anti Leishmania,
Anti Leptospira IgM dhe IgG,Anti Mycoplasma hominis IgM dhe IgG, ANA, ANCA, Anti DNA, ASMA, ENA, ANCA.

Ekzaminime të tjera

Ne operojmë me fjalën e fundit të teknologjisë, me aparatura dhe reagentë SIEMENS me system automatic.