Të Përmiresojme Jetën
Së Bashku

Për një shëndet më të mirë nëpërmjet mjekësisë

Med Laborator

Laboratori ynë drejtohet nga Prof.As.Majlinda Kokici, mjeke laboratori me mbi 20 vjet eksperiencë në fushën e sëmundjeve infektive dhe përbehet nga një staf mjekësh dhe teknikësh të lartë laboratori të përkushtuar dhe me experiencë.

Ne operojmë me fjalën e fundit të teknologjisë me aparatura dhe reagente SIEMENS me sistem automatik që ofrojnë saktësi dhe shpejtësi në kryerjen e analizave.

ORARI:

E Hëne – E Premte: 08.00 – 17.00
E Shtunë: 08.00 – 14.00

KONTAKTI:

Ruga Siri Kodra, Pallati A&A, Korpusi A
+355 4 2274791 / +355 69 384 2978

Shërbime tona

Laboratori ynë kryen një gamë të gjerë analizash gjaku, urine dhe të lëngjeve të tjera biologjike ku përfshihen:

Ekzaminime hematologjike

Laboratori yne kryen analiza rutine dhe te specializuara te gjakut periferik (hemograma) dhe central (miellograma) per zbulimin e hershem te semundjeve te gjakut dhe semundjeve infektive.

Lexo më shumë

Biokimike

Laboratori ynë kryen analiza biokimike rutine dhe të specializuara të gjakut, lëngjeve biologjike dhe urinës në ndihmë të diagnozës së shpejtë dhe të saktë të pacientëve.

Lexo më shumë

Imunologjike

Laboratori ynë kryen analiza imunologjike të specializuara në ndihmë të diagnozës së shpejtë dhe të saktë të pacientëve.

Lexo më shumë

Hormonale

Laboratori yne kryen matjen e hormoneve ne gjak  dhe urine ne ndihme te diagnoses se shpejte dhe te sakte te pacienteve.

Lexo më shumë

Serologjike

Laboratori ynë kryen analiza serologjike rutine dhe  të specializuara të gjakut dhe lëngjeve të tjera biologjike për zbulimin e hershëm të sëmundjeve infektive.

Lexo më shumë

Ekzaminime të koagulimit

Laboratori ynë kryen analiza rutine dhe të specializuara të koagulimit të gjakut në ndihmë të diagnozës së shpejtë dhe të saktë të pacienteve të dyshuar.

Lexo më shumë

Analiza të sakta me aparate
të teknologjisë së fundit

Ne e ofrojmë shërbimin në një ambjent të përshtatshëm për shërbime mjekësore ndaj pacientit.
Ne operojmë me fjalën e fundit të teknologjisë me aparatura dhe reagente SIEMENS me sistem automatik që ofrojnë saktësi dhe shpejtësi në kryerjen e analizave.

+
0
Lloje analizash
0
Vite Eksperiencë
0
%
Rezultate të Sigurta

Med Laborator

Ne operojmë me fjalën e fundit të teknologjisë, me aparatura dhe reagentë SIEMENS me system automatic

NA KONTAKTONI

Rezervoni një takim pranë laboratorit tonë

NA TELEFONONI

+355 69 384 2978

Nga Blogu ynë

Njihuni me të rejat nga fusha e mjekësisë.

5 arsye pse duhet të bëni një kontroll të rregullt

Ndërsa stërvitja, një dietë e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme janë të rëndësishme për të mbajtur veten të shëndetshëm, është gjithashtu shumë e... read more

Kujdesi pas COVID-19: 6 gjërat që duhet të bëni pas shërimit nga koronavirusi

Pas infektimit me COVID-19, shumica e njerëzve formojnë antitrupa adekuat që i pengojnë ata të kontraktojnë përsëri virusin. Sidoqoftë, është një territor i panjohur për... read more

Shkencëtarët identifikojnë variantin e ri të COVID të quajtur “Deltakron”

11 mars 2022 - Një variant i ri COVID-19 - i quajtur jozyrtarisht "Deltakron" sepse është një kombinim i varianteve Delta dhe Omicron - është... read more