Blog

5 arsye pse duhet të bëni një kontroll të rregullt

Ndërsa stërvitja, një dietë e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme janë të rëndësishme për të mbajtur veten të shëndetshëm, është gjithashtu shumë e rëndësishme që të shkoni për kontrolle shëndetësore në intervale periodike. Pse më duhet të shkoj për një kontroll të rregullt mjekësor? Shkuarja rregullisht për një kontroll mjekësor...

Read more...

Kujdesi pas COVID-19: 6 gjërat që duhet të bëni pas shërimit nga koronavirusi

Pas infektimit me COVID-19, shumica e njerëzve formojnë antitrupa adekuat që i pengojnë ata të kontraktojnë përsëri virusin. Sidoqoftë, është një territor i panjohur për mjekët në mbarë botën, se sa mund të qëndrojë ai imunitet. Janë raportuar gjithashtu raste kur pacientët kishin përsëri koronavirusin e ri. Më shumë në këtë...

Read more...