Koagulimit

Ekzaminime te koagulimit

Laboratori yne kryen analiza rutine dhe te specializuara te koagulimit te gjakut ne ndihme te diagnoses se shpejte dhe te sakte te pacienteve te dyshuar.

Disa nga ekzaminimet e koagulimit

  • PT
  • APTT
  • D Dimer
  • Fibrinogjen
  • Proteina C
  • Proteina S etj

Koagulometri BFT II

Koagulometri BFT II eshte aparati qe perdoret ne laboratorin tone per te matur testet e koagulimit PT, APTT, Fibrinogjen.

Ekzaminime të tjera

Ne operojmë me fjalën e fundit të teknologjisë, me aparatura dhe reagentë SIEMENS me system automatic.