Laboratori

Mirësevini në MedLab

MedLaborator Tirana ofron:

Ekzaminime laboratorike

Konsulta të ekzaminimeve laboratorike nga mjeku specialist.

Laboratori ynë përbëhet nga një staf teknikësh të lartë laboratori me eksperiencë dhe drejtohet nga Prof.Ass Majlinda Kokici,mjeke laboratori me mbi 20 vjet experiencë në fushën e Sëmundjeve Infektive.
Ne operojmë me fjalën e fundit të teknologjisë, me aparatura dhe reagentë SIEMENS me system automatic.

Laboratori Med

Ne operojmë me fjalën e fundit të teknologjisë, me aparatura dhe reagentë SIEMENS me system automatic.

NA KONTAKTONI

Rezervoni një takim pranë laboratorit tonë

NA TELEFONONI

+355 69 384 2978

Nga Blogu ynë

Ne operojmë me fjalën e fundit të teknologjisë, me aparatura dhe reagentë SIEMENS me system automatic.

5 arsye pse duhet të bëni një kontroll të rregullt

Ndërsa stërvitja, një dietë e ekuilibruar dhe një mënyrë jetese e shëndetshme janë të rëndësishme për të mbajtur veten të shëndetshëm, është gjithashtu shumë e... read more

Kujdesi pas COVID-19: 6 gjërat që duhet të bëni pas shërimit nga koronavirusi

Pas infektimit me COVID-19, shumica e njerëzve formojnë antitrupa adekuat që i pengojnë ata të kontraktojnë përsëri virusin. Sidoqoftë, është një territor i panjohur për... read more

Shkencëtarët identifikojnë variantin e ri të COVID të quajtur “Deltakron”

11 mars 2022 - Një variant i ri COVID-19 - i quajtur jozyrtarisht "Deltakron" sepse është një kombinim i varianteve Delta dhe Omicron - është... read more